Vi utför alla slags elinstallationer som till exempel nyinstallation/ombyggnation av bostäder och kommersiella fastigheter. Vi håller även på med stora komplicerade styrsystem där det finns många komponenter där anläggningar är komplexa som t.ex butikskyla.

Allt material vi levererar uppfyller gällande produktstandard och är givetvis CE-märkt

 Aptacon El utför installationer med miljö och ekonomi i fokus.

Vi utför de allra flesta typer av svagströmsinstallationer så som tele, data och antenn

I vår globala värld blir det allt mer tätt med teletekniska lösningar och vi hjälper till med det du behöver, i bostaden eller på kontoret. Vi installerar och mäter upp för att säkerställa att anläggningen är korrekt utförd.

Vi installerar skärmade och oskärmade datanät helt anpassade efter kundens önskemål.

Vi hjälper även till att hitta en bra multimedialösning för din fastighet/ bostad Det kan vara alltifrån ljud och bild, till att vi drar HDMI-kablar och högtalarkablar.
Vi ser även till att du har rätt kablar för att till exempel kunna streama med en eller flera mediaspelare från en dator eller NAS.

Inom kommunikation och säkerhet erbjuder vi kundanpassade lösningar helt efter behov och önskemål, såväl till företag som till privatpersoner.

Passersystem, CCTV, inbrotts- och brandlarm är lönsamma investeringar för att förebygga oförutsedda händelser och ger en ökad trygghet. Vi hanterar hela projektet utifrån era önskemål, från förfrågan till färdig installation och löpande service.